FAMILJ | GRAVID | LIFESTYLE

fotografering  

Skratt från magen, lekfullhet, kärlek och bus, jag fokuserar på er egna dynamik under mina familjefotograferingar. Det naturliga i alla känslor och viljor som kan infinna sig hos barn. Förhoppningen  i föräldrar som bara vill lyckas få till de där "äkta ögonblicken" att se tillbaka på i framtiden.  En blivande mamma och pappas längtan och förväntan är en stor del av mitt fokus under mina gravidfotograferingar. 

 

Som fotograf uttrycker jag mig via en dokumentär och levande fotostil. Via lekar, rörelser och små uppdrag får jag möjlighet att se just ert naturliga uttryckssätt och fånga det på bild. Jag har en stor förkärlek till utomhusmiljöer eller att fota hemma hos er där ni är som tryggast. Tillsammans kikar vi in på flera alternativ som anpassas efter årstiden och vädret.

Fotograf Emelie Leander (71).jpg
Fotograf Emelie Leander (109).jpg

FAMILJEFOTOGRAFERING | GRAVIDFOTOGRAFERING

Session 1 timme utomhus

 

  • 1 timmes sammanhängande familjefotografering eller gravidfotografering utomhus på förutbestämd plats.​ (max 6 personer)

  • Tips och råd inför fotosessionen

  • 30 st högupplösta redigerade  bilder levereras via ett digitalt fotogalleri till er .

Kan enbart bokas inom Lund.

Pris: 3 490:- 

LIFESTYLEFOTOGRAFERING

Session 1 timme inomhus/hemma hos er

 

  • 1 timmes sammanhängande lifestylefotografering hemma  hos er  i er naturliga hemmiljö.​ (max 6 personer)

  • Tips och råd inför fotosessionen

  • 30 st högupplösta redigerade  bilder levereras via ett digitalt fotogalleri till er .

Kan enbart bokas inom Lund.

Pris: 3 490:- 

Frågor & Svar

 

Hur bokar jag min fotosession?

Woohoo! Grattis till att ni bokar in er för en grym familjeupplevelse och ett minne för livet. Klicka er vidare via "bokningsförfrågan" ovan och skicka ett mail till mig för att få information om lediga datum och tillgänglighet. När vi har bokat datum skickar jag er ett digitalt kontrakt och en faktura på en bokningsavgift á 50%  av paketpriset . Observera att bokningsavgiften ej är återbetalbar.  När dessa två delar är avklarade är ert datum säkerhetsställt. Kostnaden som är kvar av fotosessionen faktureras samma dag som fotograferingen äger rum.

 

Observera att de flesta tider jag erbjuder sker kvällstid på vardagar. 

När får vi tillgång till bilderna?

Ni kan förvänta er färdigredigerade bilder mellan 2-4 veckor efter fotosessionen. Beroende på arbetsbelastning kan det gå snabbare. 

Hur levereras bilderna?

Fotosessionen levereras och visas via ett vackert, högupplöst  och nedladdningsbart onlinegalleri. På så vis är det lätt att ladda ner bilderna både via din dator och telefon eller varför inte dela bilderna till vänner och familj. 

Reser du för någon familjefotografering?

I nuläget fotograferar jag endast familjer i Lund med omnejd. Där har jag arbetat fram vackra fotoplatser utomhus och kan lätt ta mig till platserna för att genomföra uppdragen till hög standard. Jag arbetar deltid som bröllops-och familjefotograf och parerar detta uppdrag med ett annat arbete.