Bröllop

En dag i livet som är helt unik. Det är er kärlek och era personligheter jag vill fånga. Genom att se till hela er kärlekshistoria, miljön runt omkring, detaljer och den sanna känslan från varje stund av dagen. Som bröllopsfotograf fångar jag äkta skratt, liv, rörelse och små stunder som inte alla lägger märke till. Jag fotar genom storytelling, dokumentärt - berättelsen om er. I naturligt ljus, på ett lättsamt sätt och på noggrant utvalda platser. 

Att vara den som följer ett brudpar på den stora dagen är en ära. Min förberedelse och erfarenhet ger den säkerhet som behövs på en av era största dagar i livet. På så vis kan du fokusera på att njuta av din dag till fullo med nära och kära! Jag är bosatt i Lund och tar uppdrag främst i Lund med omnejd samt Skåne. För mig är det viktigt att gå "all in" på de bröllopsuppdrag jag tar mig an. Därför bokar jag ett selektivt antal bröllop om året för att kunna göra det lilla extra för de som väljer mig som bröllopsfotograf.  Nedan finner ni mer information om mina bröllopspaket. Hittar ni inte det perfekta paketet, återkom gärna med en förfrågan så hittar vi en lösning tillsammans. 

Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer!
 

Frågor & Svar

Hur bokar vi dig som fotograf?

 

Steg ett är att höra av sig till mig via kontaktformuläret för att se om ert datum fortfarande är ledigt. Många bokar bröllopsfotograf redan 1 år innan sitt bröllop, det gäller att vara ute i god tid. Är jag tillgänglig på ert datum pratar vi mer över facetime/telefon om er och ert bröllop, vad ni tycker är viktigast att få ut av bilderna samt vilket fotopaket som skulle passa bäst. När vi lär känna varandra innan bröllopet, blir det lättare att få till de där fantastiskt avslappnade bilderna med er framför kameran. 

Kommer vi överens om allt, skriver vi kontrakt och ni betalar in en första bokningsavgift på 25% av totalbeloppet. Vi hörs medan det närmar sig och har en sista avstämning kort innan datumet där vi går igenom praktiska detaljer med tider, platser och adresser. 

Jag är ofta stel framför kameran och har svårt att bli bra på bild?

 

Inga problem! Det är där jag som fotograf kommer in i bilden och hjälper till. Ett skratt är aldrig långt bort vid mina fotograferingar och jag tar till alla medel (oftast mig själv) för att se till att det blir en rolig, lättsam och avslappnad stund för er. Genom att vi lärt känna varandra lite innan bröllopet blir det mer lättsamt. Självklart har jag också ett stort urval av rörelser och knep för att få till grymma bilder. Ni är trygga med mig!

Hur levereras bilderna efter bröllopsdagen?

 

Bilderna levereras till er högupplösta via ett online galleri mellan fem till sex veckor efter bröllopet. Som fotograf är det underbart att få lämna över bilderna till ett ivrigt väntande bröllopspar. För många är det ofta en wow-upplevelse att få återuppleva alla känslor igen genom bilder, detaljer och miljöer.  

Hur betalar vi?

Jag fakturerar via mitt egna aktiebolag Emelie Leander AB och är därmed godkänd för både F-skatt och moms. Faktureringen sker med 25% vid bokningstillfället och en slutlig betalning görs i samband med bildleverans. Smidigt och enkelt!

IMG_6455.jpg
PAKET 1

Vigsel 4 timmar

  • Fyra timmars sammanhängande fotografering. Exempelvis vigsel, porträtt och gratulationer.

  • Bröllopsmöte där vi pratar igenom era önskemål.

  • Ett urval (minst 80) av alla dagens bilder levereras digitalt I ETT FOTOGALLERI till er som högupplösta filer.

Kan enbart bokas i närheten av lund.

Pris: 12 000:- 

Fotograf Emelie Leander (121).jpg
PAKET 2

Halvdag 6 timmar

  • Sex timmars sammanhängande fotografering. Exempelvis vigsel, porträtt, gratulationer, mingel, familjebilder och brudskål.

  • Bröllopsmöte där vi pratar igenom era önskemål.

  • Ett urval (minst 150) av alla dagens bilder levereras digitalt I ETT FOTOGALLERI  till er som högupplösta filer.'

Pris: 17 000:- 

Fotograf Emelie Leander.jpg
PAKET 3

Heldag 8 timmar

  • åTTA timmars sammanhängande fotografering. Exempelvis förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, brudskål, familjebilder och delar av festen.

  • Bröllopsmöte där vi pratar igenom era önskemål.

  • Ett urval (minst 250) av alla dagens bilder levereras digitalt I ETT FOTOGALLERI  till er som högupplösta filer.

  • Pre-shoot med utgångspunkt från Lund. 

Pris: 22 000:- 

Övriga kostnader: 

Milersättning med 45kr/mil utanför Lund tillkommer. Vid bröllop  utanför Lund tillkommer 350 kr/h i reseersättning. Extra timmar bokade på plats under bröllopet; 2000 kr/h. 

Priserna gäller för bokningar från 1:a Juli 2021

Bokningsförfrågan